Članom lovske družine Kanal

V prilogi vam posredujemo registrirana krmišča za krmljenje divjadi. Navedena krmišča so zavedena v Letnem načrtu upravljalke lovišča št.:1201 LD Kanal. Vsa navedena krmišča so registrirana kot privabljalna in so lahko založena celo leto. Privabljalno krmišče LOGI je registrirano tudi kot mrhovišče za male zveri. Na to krmišče se lahko polaga dele divjadi ali manjše kadavre divjadi.

Člane lovske družine opozarjamo, da je vsako krmljenje divjadi izven območja krmljenja navedenih v Letnem načrtu upravljalke lovišča št.:1201 v nasprotju z 41. členom in 5. točko 76. člena Zakona o divjadi in lovstvu. Lovska družina kot pravna oseba in odgovorna oseba pravne osebe ne nosita odgovornosti za neodgovorno ravnanje posameznika. Odgovornost je osebna, za vsakega, ki ne spoštuje navedena člena Zakona o divjadi in lovstvu.

 

Kontrolo o izvajanju krmljenja divjadi izven določenih območjih krmljenja opravlja čuvaji Lovske družine Kanal.

 

Kanal, 26. 6. 2017

 

Gospodar LD Kanal V. Bernik

Starešina LD Kanal M. Hlede  

 

Registrirana krmišča letni načrt 2016

Ogled celotnega seznama v novem oknu >>

Prijava za člane LD Kanal

Za ogled te strani morate biti prijavljeni. Stran je namenjena članom Lovske družine Kanal. V polje Uporabniško ime vnesite serijsko številko lovske izkaznice (je v desnem zgornjem kotu izkaznice). V polje Geslo vnesite ID člana (vašo identifikacijsko številko). Oba podatka sta na lovski izkaznici.